Meaningful Meetings

 • 3 Juni 2019

  Lezing Leo van Broeck - Vlaams Bouwmeester

  van 20.00 - 22.00 uur

  0315_19 uitnodiging Vlaamse bouwmeester_V3_LR_Page_1

  0315_19 uitnodiging Vlaamse bouwmeester_V3_LR_Page_2

  Op 3 juni a.s zal Leo van Broeck, Vlaams Bouwmeester, een lezing houden.

  De centrale missie van het bouwmeesterschap is het bevorderen van de architecturale kwaliteit van de gebouwde omgeving. De Bouwmeester en zijn team begeleiden publieke opdrachtgevers bij het ontwerpen en realiseren van gebouwen, publieke ruimte, landschap en infrastructuur. Daarnaast draagt de Vlaams Bouwmeester bij tot visievorming en reflectie, met de klemtoon op interdisciplinaire en intersectorale initiatieven. De Bouwmeester treedt op als adviseur van de gehele Vlaamse Regering.

  De organisatie van deze lezing ligt in handen van de gemeente Breda en BUas /Built Environment

  Paul de Beer - Wethouder Stedelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Klimaat, opent de lezing.

   

  Voor wie:

  >studenten 2e jaar Built Environment – studieroute Ruimelijke ordening en planologie (verplicht)

  >studenten Built Environment

  >medewerkers Gemeente Breda en BUas

  >iedereen die geïnteresseerd is in architectuur in de gebouwde omgeving

   

  Plaats: kapel in Horizon-gebouw

  Datum: 3 juni

  Tijd: 20.00 tot 22.00 uur

 • 13 Juni 2019

  Jaarevent Logistics Community Brabant

  15.00 - 19.00 uur

  Op 13 juni vindt het LCB JAAREVENT plaats. Vliegbasis Gilze-Rijen is het decor voor een belevingsvolle middag waarin alle LCB-thema’s en -producten worden gepresenteerd. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel via de website! https://logisticscommunitybrabant.nl/

  Programma

  Samen werken we aan nieuwe innovaties in onze LCB thema’s. Op het LCB JAAREVENT onthullen wij de de e-Joint Corridor waarmee vrachtinformatie end-to-end volledig wordt gedigitaliseerd, een wereldprimeur! Bezoek in de Kemenadehangaar ook de presentatie over de logistieke uitdaging rondom de recent gehouden NAVO-oefening in Noorwegen. Resultaten uit het onderzoek rondom verbetering van wachttijden, verplaatsingen en verspillingen in de zorg mag u niet missen en luister naar de stand van zaken rondom de zero-emissie doelstellingen voor de provincie Noord-Brabant; welke stappen zijn genomen en wat staat ons nog te wachten?

  Dit voorjaar hebben verschillende Fresh Brains in hun stage- of afstudeeropdracht, meegewerkt aan onderzoek op onze thema’s. Benieuwd naar de resultaten? Bezoek hun presentatie in de Harvardhangaar.

  Op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Meedoen met innovaties op logistieke vraagstukken? Tijdens de meet & greet gaan bedrijven en studenten met elkaar in gesprek. Wie weet komt hier een mooie samenwerking uit voort.

  Op de marktplaats staan de LCB KERNPARTNERS, LCB REGIOPARTNERS en diverse logistieke startups. Een mooie aanleiding voor een demonstratie, presentatie en een gesprek.

  Inschrijven kan tot 7 juni: https://logisticscommunitybrabant.nl/

  LCB_logo_wt

;